Om oss

Varför välja Svensk Takteknik AB?

Pålitligt

 

Solceller är en stor investering och det är många faktorer som ska spela in för att allting ska bli rätt. Vi lägger stor vikt vid att vara lyhörda och lyssna på de frågor och funderingar som du kan tänkas ha rörande solceller som energikälla, men också rörande själva installationen. Vi är vana med alla möjliga sorters frågor, och inga frågor är för dumma. Vi vill att du ska känna att vi finns med dig och lotsar dig igenom det här så att du fattar det beslut som är bäst för dig. Vare sig det är med oss som leverantör eller inte. Väljer du oss som leverantör så finns vi tillgängliga för dig längs hela resan och gör allt vi kan för att du som kund ska känna dig så trygg och nöjd som möjligt.

Lokalt

 

Vi är ett lokalt solcellsföretag som har vårt säte i Grums, men vi utför solcellsinstallationer runtom i hela Värmland. Vi kan vår marknad och de olika taktyper som är vanliga här. Vi är inget jättestort solcellsföretag med massor av kundservice-personal som du behöver krångla dig igenom, utan all kommunikation sker direkt med oss som ägare. Det är väldigt snabba och raka besked och våra kunder uppskattar att de kan prata direkt med en beslutsfattare i företaget.

Smidigt

 

Vår pålitlighet och lokala förankring resulterar i regel i att det är väldigt smidigt att arbeta med oss. Vi är ofta tillgängliga över telefon och sällan särskilt långt ifrån din bostad om det är något du vill att vi ska kolla över. Att vara flexibla och enkla att ha och göra med är en viktig del i vår framgång som lokalt solcellsföretag.

Välkommen att besöka oss!

Kontakta oss idag!

  • Öppet: 7:00 - 17:00

  • Karlbergsallén 11, Grums

  • info@svensktakteknik.se

Karlbergsallén 11, 664 34 Grums, Sverige